INTERIEURADVIES

Interieuradvies en een nieuwe sfeer

Als je op zoek bent naar een nieuwe sfeer in je huis, kan een deskundig advies over kleurgebruik en een prachtig (praktisch) interieur heel welkom zijn.
We bespreken wat je wensen zijn, welke uitstraling je wilt en hoe er wordt geleefd.

Bij het kiezen van passende kleuren

Heb ik een goed gevoel voor de kleurverhoudingen van het geheel: Met oog voor lichtinval en de juiste combinaties van kleuren voor de wanden, het houtwerk en de deuren kan de ruimte een sfeervolle eenheid vormen met de meubels en vloeren.

Verrassend is ook

Hoe een goed gevoel voor details het karakter van een kamer kan veranderen.
Enkele kussens in een mooie tint en een smaakvol patroon, een vloerkleed dat rust en warmte geeft, een schilderij met je eigen stijl en kleur, aangevuld met persoonlijke spullen waar je aan gehecht bent, kunnen een ruimte zomaar omtoveren… van een huis naar een thuis.

interieuradvies

Samen bekijken we goed welke smaak en stijl bij je past. Daarom doen we op allerlei manieren ideeën en inspiratie op. Ik ga graag voor je of met je samen op pad, op zoek naar mooie accessoires, afbeeldingen of fotolijsten bijvoorbeeld.
Stap voor stap en met behulp van schetsen en ontwerpen wordt duidelijk hoe het kan worden en wat er nodig is voordat ik aan de slag ga.

interieuradvies
interieuradvies
interieuradvies
interieuradvies
interieuradvies
interieuradvies


Meubelrenovatie en stoffering 

Soms heb je nog een prachtige stof in huis.

Wat een goed idee om die te gebruiken voor het bekleden van een hocker, poef of krukje.
Vrijwel ieder eenvoudig model kan ik rimpelloos voor je bekleden. En ook kussens in alle maten. Dat ene stofje dat nog in de la ligt, kan een groot verschil maken in het geheel van je interieur.
Het is ook niet altijd nodig weer nieuwe gordijnen aan te schaffen. Soms kunnen gordijnen uit je oude huis hergebruikt worden, of kom je ergens iets tegen dat nog prachtig en bruikbaar is. Het is een plezier ze voor je op maat te maken in plooi en lengte.

Ook heb ik vele oude kastjes, stoelen en allerhande meubels ‘opgelapt’.

Een zorgvuldige verwijdering van oude lagen en het aanbrengen van nieuwe lak of beits maakt er weer een prachtig meubel van. Voor kinderkamers bijvoorbeeld kan een oude ruime kast in een opvallende kleur een heel praktische en ook vrolijke oplossing zijn.
Ook is het leuk om samen na te denken over het maken van een kast op maat, van eenvoudig mdf in een kleur die past bij de rest, of van een blad of schap van prachtig hout met een mooie tekening.

interieuradvies
interieuradvies
interieuradvies